Usługi projektowe i konsultacyjne z zakresu techniki i technologii przemysłu spożywczego.
Zaangażowany profesjonalizm.
- Przygotowanie wizualizacji projektu w formacie 3D.
- Dokonanie wyceny i kosztorysu projektu.
- Konsultacje i uzgodnienia techniczne z inwestorem bezpośrednim.
- Przygotowanie specyfikacji sprzętowych dotyczących zleconych projektów.
- Opomiarowanie hal produkcyjnych klienta wraz z istniejącym wyposażeniem.
- Przygotowanie projektu:
– dokumentacja projektowa,
– dokumentacja wykonawcza,
– dokumentacja powykonawcza,
– sporządzenie instrukcji obsługi i wystawienie odpowiednich certyfikatów. - Szkolenia z zakresu techniki i technologii produkcyjnych i wykonawstwa projektowanych urządzeń.
- Ekspertyzy techniczne urządzeń i linii technologicznych.
- Dokonywanie analiz optymalizacyjnych w zakresie technologii i techniki spożywczej.
- Nadzór autorski nad zleconymi projektami.
- Realizacja zleceń serwisowych